Cecilie Grundt Quartet

Amerikanske standarder og hard, personlig swing!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

A classic jazz quartet. Swinging and deliciously creative.

Ikveld får vi oppleve et skikkelig jazzband befolket av unge, nytenkende folk og en inspirert veteran. Tittelen på Cecilie Grundts forrige plate forteller mye; Contemporary Old School! Dette er på ingen måte gammeldags, men lyden av nye ideer om klassisk musikk. Her møter vi et band som går rett til kjernen av jazzen med musikk som engasjerer og overrasker.

Da Cecilie Grundt studerte på jazzlinja i Trondheim, var Vigleik Storaas en av lærerne hennes. Samarbeidet må ha stått til A, for da Cecilie var ferdig uteksaminert, dannet hun like godt et nytt band med sin gamle mentor! To medstudenter, Martin Mellem og David Andersson, som vi kjenner fra blant annet Master Oogway og Mon Mio, fikk også være med, og Cecilie Grundt Quartet var et faktum.

Repertoaret består av én del swingende amerikanske standarder og to deler orginalkomposisjoner, lett inspirert av den samme tradisjonen. “Deilig amerikansk”, som Jazznytt kaller det. Plata Order and Chaos kommer i løpet av sommeren, og vi gleder oss noe helt avsindig til å få oppleve dette spillesugne bandet!

Cecilie Grundt – saksofon, Vigleik Storaas – piano, David Andersson – bass, Martin Mellem – trommer