by:Larm – Reflections in Cosmo + Monkey Plot

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 220/170
  • Billett her, pass gjelder óg!

Endelig er vi tilbake på By:Larm programmet og kan igjen i samarbeid med dem og presentere frisk kvalitetsmusikk i vår sjanger! Her finner du en nydelig rekke band med kompakte og fine sett fra vår gode scene.

20.30:
Reflections in Cosmo så dagens lys på Moldejazz i 2014 da Strønen og Storløkken ønska å spille hardere, mer strukturerte låter. Hva var vel da mer naturlig enn å kontakte sjangerklyverene Kjetil Møster og Snah?

Musikerne i denne nye supergruppa har vært innom det meste, fra den frieste jazzen til den strammeste popen, og på veien har de fått med seg en god forsyning med syttitalsprog. Vi ser fram til en energisk og breibeint kveld med mye øs og brum fra det musikalske maskineriet.

Ståle Storløkken – tangenter, Hans Magnus ‘Snah’ Ryan – gitar. Kjetil Møster – saksofon, Thomas Strønen – trommer

22.30:
Monkey Plot har med sin seneste plate gått elektrisk igjen etter i flere år ha rendyrket et helakustisk uttrykk. Musikken er fortsatt intim, men røttene i rocka improvisasjonsmusikk skinner klarere gjennom nå. Dette er poesi for frijazzern, punk for minimalisten og folkemusikk for den avantgarde, gjenkjennelig og nytt på samme tid.

Christian Skår Winther – gitar, Magnus Skavhaug Nergaard – bass, Jan Martin Gismervik – trommer

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Auser%3Aoslohenken%3Aplaylist%3A0VYNLu24OxG0bMorfe3sCT