Bugge Wesseltoft & Jason Lindner NOW VS NOW

Gale synthister åpner høsten!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 280/230
  • Kjøp billett her!

Synthy sounds from outer space open our Autumn season, Norway’s finest keyboardist presents freshness and ingenuity from NY

Når energifulle Bugge inviterer til konsert, så er det like mye til fest, og han er glad i godt selskap! I kveld er det snakk om god kjemi i praksis, bandet NOW VS NOW som Bugge her presenterer, er blodsbrødre av New Conception of Jazz: Speisa, vilt og uforutsigbart, drømmende dansbart og rett i nerva, en eksplosjon av gode vibber!Bugge sier dette blir et møte mellom to gale synthister. Jason Lindner er også mannen bak keyboardene på David Bowies svanesang, fantastiske Blackstar.

Sånn skal kvelden flyte: Jazzland-mannen starter kvelden, Jason Lindner blir med etterhvert, så kommer resten av NOW VS NOW og viser hvor frisk, innovativ og formidlende jazz kan være!

Bandet ble startet i 2006 og fant raskt veien til publikum og kritikernes hjerter. Mange anmeldere omtaler NOW VS NOW som fra et parallelt univers, hvor bandet tar lytteren med på en suggererende rytmisk tur som sneier både rock, punk og hip-hop, men som mest av alt er en samspilt trio som vil leke med hodet, føttene og forventningene dine. Den nye platen slippes i disse dager på Bugges plateselskap, Jazzland.

Det er vanskelig å tenke seg noen bedre sesongåpner enn denne kvelden. Her snakker vi om en stor, kollektiv opplevelse på begge sider av scenekanten!

Bugge Wesseltoft – keys, Jason Lindner – keys, Panagiotis Andreou – bass, vokal, Brandon Lewis – trommer