Utsatt! Bill Frisell Trio kl. 21

Utsatt til 07. oktober 2021!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 350/300
  • Utsatt til 2021

Utsatt konsert! På grunn av absolutte og svært strenge innreiserestriksjoner fra USA, er konserten med Bill Frisell Trio utsatt til 07. oktober 2021.

Kjøpte billetter gjelder selvsagt til den nye datoen.

Three great musicians with a profound musical relationship

Finnes det en rausere og mer vidsynt gitarist enn Bill Frisell? Diskografien til Frisell er like romslig som den amerikanske prærien, og amerikansk tradisjonsmusikk ligger under det aller meste han spiller. Mannen som begynte karrieren med å spille med Garbarek og Arild Andersen, har senere gått fra New York-scenen og John Zorn og ut i det store, åpne amerikanske landskapet, der han har funnet både røtter og Aron Copeland.

Frisell er alltid tro mot sitt kall: å lete, borre, oppdage og forvalte glemte klassikere og jazzstandarder fra den store amerikanske sangboka, og å skrive sanger som kommer til å havne der. Den finstemte trioen med Frisell, Morgan og Royston går til hjertet av musikken og gir det en ny rytme, et nytt liv. Vakkert og nede, men med humor og vidd i underspilt overskudd! Albumet Valentine som kommer i august, fører tradisjonen videre, både den amerikanske og Frisells egen. En utgivelse som viser oss et band med en dyp musikalsk samhørighet etter mange år sammen på scenen.

Bill Frisell – gitar, Thomas Morgan – bass, Rudy Royston – trommer