Baker Hansen med John Pål Inderberg

Nydelig Chet på norsk

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Chet Baker made Norwegian!

Hvordan kan man lytte til de mest kjente klassikerne i jazzkanonen med nye ører? Og hvordan tolke en gigant som Chet Baker i ny, norsk kontekst? Baker Hansen har siden 2010 laget sine egne musikalske fortellinger, basert på musikken til Chet Baker. Historiene er tidløse og velkjente, men tekstene er gjendiktet til norsk og framført på dialekt av vokalist Sigurd Rotvik Tunestveit frå Ål i Hallingdal. På vårt eget språk kommer musikken brått nærmere oss – og konsertene blir en øreåpnende opplevelse som publikum på godt over 150 konserter i Norge og Sverige kan fortelle om. For å gjøre det hele komplett skal jaggu saksofonnestor John Pål Inderberg også bli med på leken. Han er en fortellende instrumentalist som passer perfekt inn i denne sammenhengen.

Baker Hansen har gitt ut to album med Chet på norsk, Ei som deg i 2014 og Gamle Daga i 2016. I kveld feirer vi den nye plata Live i Oslo med å være levende i Oslo, vær her du også!

Sigurd Rotvik Tunestveit – vokal og gjendiktingar, John Pål Inderberg – saksofon, Thomas Husmo Litleskare – trompet, vokal, Kjetil Jerve – piano, Stian Andreas Egeland Andersen – kontrabass, Tore Flatjord – trommer

Foto: Kristoffer Eikrem