Atle Nymo Trio + Johan Lindvall Trio

To knallsterke tre!

  • Torsdag 24. oktober 2019
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

Two trios making strong music in this naked format

Atle Nymo Trio er et nystartet band med utspring i at Nymo ønsket å spille i en melodisk, åpen sammenheng i det nakne trioformatet. Debutplaten blir sluppet i kveld på fremoverlente Losen Records, og bandet er klar for fest! Opptakene er gjort med Mats Eilertsen på bass, på denne konserten er det Per Zanussi som er ryggraden i denne sterke trioen. Samspillet Zanussi og Michaela Antalová legger til rette for en stor fargepalett, og utgjør sammen med Nymo et særpreget, særdeles kommuniserende band med sterk fokus på klang og lydbilde.

Atle Nymo – saksofon, Per Zanussi – bass, Michaela Antalová – trommer

Johan Lindvall Trio debuterer i september 2019 med albummet «no city, no tree, no lake” på Jazzland Recordings. Med fremadrettet blikk er dette albumet en hyllest til jazzmusikken, fullt med referanser og nikk til bland andre Ahmad Jamal, Herbie Nichols og Blossom Dearie.

Johan Lindvall Trio drømmer om en jazzmusikk som ikke er som all annen jazzmusikk; en jazzmusikk som inkluderer uten å være kjedelig, som ser mot framtiden uten å ignorerer fortiden. Det er drømmen om et naturlig møte mellom tradisjon og nyskapning; musikk som handler om samspill uten å miste den individuelles stemme.

Trioen forsøker å holde seg så åpen og ydmyk til jazzbegrepet som mulig, og uten å forsøke å definere nye sannheter om genrenes opprinnelse og bestanddeler, møtes de i komposisjoner som er signert Lindvall.

Johan Lindvall – piano, Adrian Myhr – bass, Andreas Winther – trommer