Baba Soul & The Professors of Funk

Slippfest med hemningsløs groove-gospel

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.30
  • 220
  • Kjøp billett her!

Old school funk og soul er tilbake!
Baba Soul & The Professors of Funk er en musikalsk naturkraft bestående av åtte elementer (vokal, gitar, bass, keyboards, trommer, trombone, saxofon og trompet), med den karismatiske crooneren Hugo Castro, aka Baba Soul, i spissen. Bandet koker opp heftige 60- og 70-talls inspirerte funk og soul-låter på en ny og kontemporær måte. Sammen har de en ambisjon om å gjenreise funk og souls dominans i musikkverdenen, ved å preke en moderne groove-gospel som rett og slett får folket til å danse hemningsløst.

De har allerede konvertert mange sjeler på store og små scener rundt omkring både i Norge (bl.a. Rockefeller, Uhørt, Blå, Cosmopolite, Herr Nilsen, Ribbejazz, Dølajazz, Molde Jazzfest) og internasjonalt i Stockholm, Berlin, Hamburg, Lisboa og Liverpool. 16.juni slipper Baba og Professorene bandets første avhandling festet til tape, «Chronotapes», og dette skal behørlig feires med en festkonsert av de sjeldne.

Med musikere fra Norge, Brasil, Sveits og Portugal kommer de for å skape heftige «funky good times» og gi folket det de vil ha. Fredag 16.juni vil svetten renne av veggene på Victoria.

«Musikk og atmosfære gjorde at gliset satt fastklistret fra start til slutt, og uttrykket «feelgood» har med det fått en ny standard…Med intensiteten til en kondisjonstest og kulhetsfaktor til tusen, er det ikke annet å si enn at stemningen var elektrisk.» – Kristine Tingvik Aas, Lillehammer byavis, Dølajazz 2016

«Det svinger no så utta` hælvete!» – Bjarne Brøndbo, dommer i Norske talenter

Arrangører er Baba Soul & The Professors of Funk, Jazzscenens sesongkort gjelder ikke.

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Atrack%3A6NB8EHNymw0zcouvL1XvP8