allEars 2020

Supersilent, Stine Janvin og andre legendariske improvisatører!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 400/250
  • Kjøp billett her!

Some of the best improvised music out there. Period!

Det er januar, og det betyr allEars. Men allEars 2020 blir noe utenom det vanlige. Kun ett år unna 20-årsjubileet har festivalledelsen valgt å sette festivalen på hjul. I stedet for å presentere 20+ artister i hovedstaden alene, har de booket inn 4 acts som på hver sin kveld gjester Trondheim, Bergen og Oslo. Festivalens tanker bak avgjørelsen kan du lese mer om på hjemmesiden deres. De utvalgte er*:

Supersilent
Et legendarisk 3-mannsband i et musikalsk ingenmannsland mellom sjangre: rock, electronica, jazz og moderne komposisjon og alt over, under, ved siden av og i mellom – men alltid 100% improvisert! Supersilent har holdt standarden for mektig improvisert musikk siden 1997, og fortsetter fremdeles å skyve grensene for moderne improv.
Arve Henriksen – trompet, stemme, elektronikk, Ståle Storløkken – keyboards, elektronikk, Helge Sten – elektronikk

Stine Janvin
Med utgangspunkt i hennes egen stemme, otoakustiske utslipp og minimale melodiske sekvenser, serverer Stine Janvin sammen med samarbeidspartner Morten Joh en unik lyd/lys-opplevelse som er like kroppslig som den er auditiv. Motsetningsparene naturlig/kunstig, organisk/syntetisk og minimalistisk/dramatisk er under lupen — Stemmeprakt i hypermoderne drakt!
Stine Janvin – vokal, Morten Joh – lys

Guro (dyna) Moe Revolution Sextett
Gjennom band som Moe, Bass Primitives og Blue Faced People har bassist/vokalist Guro Moe vist seg å være en ustoppelig kraft både på- og av scenen. Til tross for at ingen har hørt det ennå, er hennes nye prosjekt en god hybrid mellom en håndfull ekstra kraftige duracell-kaniner og et middels stort atomkraftverk. Dette norsk-amerikansk-singaporske-samarbeidet er en heftig mix av Reggeaton, støy, goth, punk, frijazz og europeisk 60-talls vanguard og enda et par sub-genre som vi ikke har plass til her.
Vivian Wang – synth, stemme, elektronikk, Cheryl Ong – trommer, gamelan, stemme, Danishta Rivero – elektronikk, stemme, Alexandra Bushman – elektronikk, stemme, Ane Marthe Surlien Holen – perkusjon, synth, voice, Guro Skumsnes Moe – bass, stemme

Mick Beck/Elisabeth Coudoux/Shih-Yang Lee
En trippel landskamp mellom England, Tyskland og Taiwan. Førstnevnte stiller med fagott, saxofon og nesefløyte, EUs alibi tar med seg cello, mens Taiwans utsendte låner seg et flygel. Dette blir en heseblesende ad hoc-konstellasjon der spillereglene er enkle: alt er lov.
Mick Beck – tenorsax, fagott, fløyte, Elisabeth Coudoux – cello, Shih-Yang Lee – piano

*I tillegg til disse blir det en barnekonsert på Deichmanske Bibliotek avd. Grünerløkka søndag 12. januar med britiske Greta Eacott og hennes XXL-utgave av G-bop Orchestra, arrangementet på Facebook her.

Arrangør er allEars, NJS sesongkort gjelder IKKE på denne konserten!