Al Di Meola – Opus Tour 2018 – få billetter!

Fire brilliante tiår med musikk, på én kveld!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.15
  • 450/390
  • Kjøp billett her!

On his most recent album, the legendary guitar virtuoso looks back on his remarkable career, blending jazz, flamenco and tango.

Al Di Meola er i godt humør om dagen, og det merkes! Hans siste utgivelse, Opus, som kom tidligere i år, er mange måter et tilbakeblikk og en refleksjon over en lang og bemerkelsesverdig musikalsk karriere. Etter at Di Meola vinket farvel til supergruppa Return Forever, der han spilte med Chick Corea og Stanley Clarke, to andre favoritter hos Victoria-publikummet, tok han sin brilliante og uovertrufne gitarteknikk og fusjonerte jazz-fusionen med det vi senere har begynt å kalle verdensmusikk: flamenco, tango, moderne latino. Konsertplata Friday Night in San Francisco med Paco de Lucia og John McLaughlin solgte i over to millioner eksemplarer og førte Di Meola opp i de aller høyeste sfærene.

Vi vet at publikummet vårt elsker fusion, og vi har hatt mange store opplevelser i løpet av de ti årene vi har vært på Victoria, men det spørs om ikke dette er øverste ringen på kransekaka.

Al Di Meola – gitar, Paolo Alfonsi – gitar, Fausto Beccalossi – accordion