Uhørt! Traum + PowerKorps

Tråkker egne stier i musikken

  • Onsdag 11. desember 2024
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Two bands finding their own way in music

Traum er ingen vanlig trio. For det første gjør instrumenteringen dem et rom få andre har vært i. Der inne flyter grensene mellom det komponerte og impulsive, og spennet fra den enkle, lille tonen eller frasen bygger seg ut til en lyrisk melodi eller en spent harmoni som egentlig ikke skal finnes! Det er både enkelt og vanskelig, 90-tallets kunstmusikk har vært en rettesnor fram til bandet slapp og ble seg selv. Traum, en drøm eller en plage, kom og finn det ut!

Peter Wallem Anundsen – trompet, Sondre Moshagen – piano, keys, Kristian Enkerud Lien – gitar, lap-steel

— // —

I Powerkorps sitt fargerike univers smelter improvisasjon, jazz og rock sammen i spontanitet og genuint samspill. Det er stort og tungt, men også flytende, flørtende vakkert.

Alle medlemmene skriver musikk til bandet, som bidrar til det mangefasetterte lydbildet. Men til felles har Powerkorps at de vil inn til kjernen av musikk: å uttrykke noe som ikke er mulig å beskrive med ord, og nå frem til lytteren og berøre. De løse rammene åpner opp for musikerne til å bidra med sitt personlige uttrykk, så her kan alt skje!

Ole Martin Rosvold Haugen – trompet, Agnes Viksten – saksofon, Magnus Kaspersen Evjen – saksofon, Jonas Tyslum Nes – gitar, Torbjørn Säll – piano, keys, Edvin Larsson Scott – bass, Bendik Brochs – trommer

Powerkorpsmusikk på Instagram