Oslo Jazzfestival på Victoria

Sommerens musikalske høydepunkt for jazzister i alle farger.

Med stor glede ønsker vi Oslo Jazzfestival velkommen til oss i august. Fra søndag 11. august til lørdag 17. august presenterer festivalen et flott program, og vi opplever alle konsertene som blir på Victoria som høydepunkter på programmet! Det blir konserter med Emmet Cohen trio, Emil Bø – Not normal, Flukten, Kjetil Mulelid: Agoja, Cyrille Aimée og Petter Eldh Post Koma.

Festivalen bruker nærmest hele byen som arena: Det legendariske bandet Masqualero åpner festivalen med sin første konsert på mange år, på Den Norske Opera og Ballett søndag 11. august. Vi skal dit for å høre Arild Andersen, Nils Petter Molvær, Jon Balke, Tore Brunborg, og med Gard Nilssen på trommer, og gleder oss!

De skal også feire 50-årsjubileet til det klassiske Keith Jarrett-albumet Belonging, spilt av Hanna Paulsberg, Vigleik Storaas, Trygve Fiske og Hans Hulbækmo. Det kommer til å bli spektakulært.

Andre navn på programmet er Marcos Valle, Maria Kannegaard Trio, Tigran Hamasyan, Ola Kvernberg & Kristiansand Symfoniorkester, Irreversible Entanglements, Arooj Aftab, Vieux Farka Touré, listen er lang. Sjekk programmet på Oslojazz.no, og kom til Oslo og opplev festivalen og musikken for fullt!