Helhjertet og inviterende

Vi er så heldige å få høre Harald Lassen to ganger denne høsten – først med eget band og så i nydelig samspill med Susanna Wallumrød. Det hørte vi sist på hyllestkonserten til Joni Mitchel, og det var så fint!

Vi er så heldige å få høre Harald Lassen to ganger denne høsten – først med eget band og så i nydelig samspill med Susanna Wallumrød. Det hørte vi sist på hyllestkonserten til Joni Mitchel, og det var så fint!

Multiinstrumentalist Harald Lassens fargerike tilstedeværelse i norsk jazz med omland det siste tiåret har definitivt ikke gått ubemerket hen. Økende anerkjennelse og et rykte for å være en helt egen kraft innen norsk jazz er i høyeste grad berettiget. Nå er han tilbake med et nyoppusset band og albumet Balans hvor vi møter en improvisatør og låtsnekker som inviterer lyttere og medmusikanter til å romstere i det han har skapt, og en kunstner som har forstått at den eneste gyldige smaken er den personlige. 

Konserten Susanna synger Gunvor Hofmo med Harald Lassen må oppleves, den kommer med en sterk anbefaling fra oss! Hofmos sterke dikt og Susannas nydelige tonesetting oppleves som en ny, norsk klassiker. Platen Jeg vil hjem til menneskene har utkommet i to versjoner, en tredje konsertversjon med Lassen blir nok noe for seg selv. Det blir spennende å høre, vi gleder oss!


Harald Lassen – Balans
Torsdag 14. september, kl 20.00. Billetter kr 290/240/190

Susanna synger Gunvor Hofmo med Harald Lassen
Lørdag 07. oktober, kl 20.00. Billetter kr 340/290/240

Foto: Anne Valeur / Marius Ringen