Utgivelsesdag Trippar

Vi synes det er ekstra stas å gjøre plateslippkonserter, men noen ganger er det en fordel at publikum har fått høre musikken før de kommer!


Heldigvis kniper ikke Frode Haltli Avant Folk på godsakene, idag kom Trippar ut, en nydelig låt fra det kommende albumet. Låten er full av lekne beats og kollektive minimalistiske improvisasjoner rundt en enkel og fengende melodi. Trippar er navnet på en spesifikk regional dansemelodi fra sør i Norge, men tittelen kan like gjerne referere til tur av flere slag. Lytting for alle her eller på Spotify her.

Konserten 22. september kommer også til å bli sånn. Avant Folk er et enestående stjernelag av musikere, et spellemannslag med solister på tvers av generasjoner og sjangre som rydder seg plass et sted mellom jazzen, samtidsmusikken og folkemusikken, eller mellom konserthuset og slåttemarka om du vil. Det er bråvakkert, styggvakkert, og det på den gode måten. 

Bli med på turen!