Vårsesongen på Jazzscenen er avlyst

Ingen kunne se for seg rekkevidden av dette, og med Regjeringens siste forbud mot konserter med publikum fram til 15. juni, betyr dette i praksis at vårsesongen desverre er over for Nasjonal jazzscene! Vi følger stadig spent på om hvordan det vil bli med sommerens Motvindfestival som er planlagt hos oss i starten av juli.

Uansett er det smittevernet for alle som er avgjørende, og heldigvis ser det ut til at tiltakene virker!

Vi i administrasjonen jobber alle hjemmefra og ser framover. Vi jobber nå med å lage streamingkonserter av flere av de bookede datoene, så bli vår venn på YouTube og få oppdateringene på det!

Billetter og refundering

TicketCo som vi selger våre billetter gjennom fikk plutselig, i tillegg til våre, flere hundre tusen billetter som skulle refunderes fra svært mange arrangører. Samtidig som de ville ta hånd om de billettkjøpende kundene, ville de også legge inn noe omsorg for konsertarrangørene og la seg i selen for å lage en god refusjonsløsning. Det har tatt litt tid, men det virker som om de er ovenpå igjen nå, billettholdere til avlyste konserter får nærmere info direkte fra TicketCo innen rimelig tid.

Vi på Nasjonal jazzscene har også diskutert sesongkortholdere våre som vi er glade i, og vil tilby disse halv pris på kjøp av sesongkort til høsten. Mer om dette kommer på mail til de det gjelder.

Men hva med konsertene?

Vi har selvfølgelig jobbet mye med artistene og konsertene som mistet sin dato etter forbudet 12. mars. Så langt har vi klart å gi 18 konserter nye datoer til høsten og neste vinter og vår, og vi håper å få til flere selvsagt. Datoer blir sluppet fortløpende, de første vi har flyttet og lagt ut er Ayumi Tanaka Trio, Moskus og Tord Gustavsen Trio. De ligger i høstprogrammet sammen med Mathias Eicks Kind Of Blue-konsert og Hilde Louises julejazz, og mer kommer etter hvert! Det er like trygt å kjøpe billett nå som før, vi har de samme refusjonsrettighetene som tidligere.

Mer informasjon kommer etterhvert som også vi vet mer! Følg oss gjerne på Facebook, der kan dere også sende oss meldinger og spørsmål.

Ta vare på hverandre, hold dere friske og vi håper å se dere snart!