Koronavirus-informasjon fra Nasjonal jazzscene

Vi følger offentlige helsemyndigheters råd og nå er det kommet ytterligere innskjerpinger som vi innlemmer i vårt smittevern. Så for å sikre en trygg opplevelse for både for gjester og ansatte, gjelder følgende:

Vi følger de nasjonale tiltakene og de gjeldene råd fra Byrådet i Oslo og holder dørene stengt til eventuelle lettelser kommer. Det er svært mulig at vi må flytte og i verste fall avlyse konserter, publikum som blir berørt av dette vil få beskjed. Det er trygt å kjøpe billetter hos oss, blir konserten rammet av innskrenkinger som følge av COVID-19, får du tilbud om en ny konsert eller refusjon av billetten.

Vi kan nå ha publikum på besøk under følgende forutsetninger:

– I Oslo er det også påbud om munnbind i kollektivtransporten, mer info her.

– Vask hendene eller bruk våre antibac-dispensere ved ankomst.

– Publikum blir plassert ved bord eller på faste sitteplasser av Victorias verter, så beregn god tid! Vi ber om tålmodighet og holder avstand til andre gjester mens dette foregår.

– Du må bli sittende på tildelt plass under hele oppholdet, bortsett fra ved toalettbesøk.

– Kun personer fra samme husstand kan sitte med mindre enn 1 meters avstand.

– Hold minst 1 meters avstand til andre publikummere og ikke bli stående for å prate på vei til eller fra toalettet.

– Alle billettkjøpere registrerer seg og følge med navn og kontaktinfo, slik at det eventuelt kan smittespores i etterkant. Din info lagres i 14 dager. Vi oppfordrer alle til å registrere hvor man sitter på Victoria via nettsiden Order.eu når man sitter på plass. Du trenger ikke å foreta et kjøp!

– Viktigst av alt: Ved sykdomssymptomer eller karantene så må du bli hjemme. Gi oss gjerne beskjed om du ikke kommer!

Fra før har vi redusert publikumskapasiteten på Victoria og det er kun bordservering, dette finner du informasjon om på plassen din. Når vi sammen tar smittevernet på alvor gjør vi konsertbesøket på Victoria til en fin og trygg opplevelse!

Dørene åpner en time før konsertstart og starter presis som oppsatt.

Servering
Det er kun bordservering, og du finner også info om dette på plassen din. Man bestiller via nettsiden Appless.no og betaler via Vipps eller kortinformasjon. Hvis du ikke har smarttelefon kan du henvende deg til en av våre servitører for å bestille og betale.

Vi må særlig understreke det at du må bli sittende på tildelt plass under hele oppholdet, også etter konsertslutt. Vi forstår at det er andre publikummere eller musikere som du gjerne vil snakke med, men det vanskeliggjør godt smittevern hos oss. Vi ber om forståelse for dette!

Hygiene:
– Vi har hengt opp plakater fra Helsemyndighetene rundt om på huset om hvordan forhindre smitte.
– Vårt rengjøringspersonale går ekstra godt over alle håndtak og andre utsatte flater med desinfiserende vaskemiddel før og etter hvert arrangement.

Alle våre ansatte er informert om hvordan de skal forholde seg til dette på best mulig måte.

Vi følger offentlige helsemyndigheters råd: https://www.helsedirektoratet.no/

Se også mer informasjon på Oslo Kommune her.