Drumsday hjem til deg

Endelig settes perkusjonen fremst på scenekanten når Trommer.no inviterer et fantastisk lag batterister til en innholdsrik dag på Nasjonal jazzscene. Dette blir en fest for alle, med små konserter, prat om musikk generelt og trommer spesielt, fortiden og fremtiden til instrumentene, det handler om musikk og kreativitet, om idéer og uttrykk.

Fra scenen, og i salen møter vi Torstein Ellingsen, Kim Ofstad, Jon Christensen, Baard Kolstad + konsert med bandet Leprous!, Jarle Vespestad, Audun Kleive, Ole Morten Sommer, Peter Baden, Stig Værnes, Lage Thune Myrberget med fler. Programmet vil bestå av ca. 40 minutters konserter og samtaler fra scenen.
Hele arrangementet streames live på nett hos Trommer.no, Nasjonale Jazzscene, Norsk Kulturskoleråd og på YouTube. Se her fra kl. 14.00!