Mer Snarky i monitor!

Billettene til Snarky Puppys konsert på Nasjonal jazzscene lørdag 15. november ble revet vekk og på kort tid utsolgt. Nå får enda fler publikummere oppleve jazzfenomenet når vi setter opp en ekstrakonsert med det populære bandet på Victoria.

«Vi har sjeldent opplevd lignende respons på et bandslipp!» sier produsent Line Juul. «Særlig unge publikummere har henvendt seg til oss, erklært seg som store fans og nærmest krevet et besøk av bandet. Det er derfor utrolig gøy at responsen er så total! Dette er et band som spiller på store scener i Europa og Amerika for tusenvis av publikummere hver kveld, når de i Oslo spiller for to hus av 300 publikummere, sier det seg selv at dette er et unikt møte.»

Snarky Puppy er årets Grammyvinnere av prisen «Best R&B Performance» og oser av energi, virtousitet og brilliant musikalsk håndtverk. Live serverer bandet rå funk, jazz, world music og soul med brede pensler.

Snarky Puppy, Nasjonal jazzscene – Victoria lørdag 15. november kl. 19.00, billetter i salg her!