Cassandra Wilson er avlyst

Det er med tungt hjerte vi må meddele at Cassandra Wilson har avlyst sin Europa-turné i høst og dermed ikke kommer til Oslo 22. november.

Har du kjøpt TicketFast-billett (pdf-billett tilsendt på e-post) blir hele beløpet automatisk refundert på det kortet du brukte til å kjøpe billettene (det er dessverre ikke mulig å få refundert til et annet kort).

Har du kjøpt billetter via Narvesen eller 7Eleven, kan du få refundert billetten på utsalgssted. Billettavgiften blir da ikke refundert. Ønsker du å få refundert hele beløpet, kan du sende billetten inn til oss eller Billettservice, vedlagt navn og kontonummer. Vi vil da refundere hele beløpet til din konto.

Billettservice AS Avd. Mo I Rana
Postboks 607
8607 MO I RANA

eller

Nasjonal jazzscene
PB 440 Sentrum
0103 Oslo

Vi beklager så mye, og håper å kunne få Cassandra Wilson tilbake til Victoria, Nasjonal jazzscene ved en senere anledning.

Vi håper du finner andre spennende konserter i vårt rikholdige høstprogram!