Første høstslipp!

Store stjerner på intim scene!

Victoria har fått renommé som en av de viktigste og beste jazzscenene i Europa. Dette er tydelig når verdensstjerner som John McLaughlin, Cassandra Wilson og Gary Burton foretrekker oss framfor langt større arenaer. Det beste i norsk jazz har også en selvfølgelig plass hos oss og i høst kan vi blant annet presentere Stian Carstensen Flipp, Hedvig Mollestad Trio, Sidsel Endresen & Stian Westerhus, Come Shine og Nils Petter Molvær. Framtida i norsk jazz har også sin naturlige plass gjennom konsertserien Uhørt.

Nasjonal jazzscene har lagt bak seg en strålende vårsesong der de to åpningskonsertene med Fire! Orchestra i januar allerede omtales som legendariske og der vi avsluttet semesteret med to fulle hus for vokalfenomenet Gregory Porter!
Nå slipper vi de første smakebitene på programmet for høstsemesteret. Fra slutten av august til midten av desember skal vi presentere over seksti konserter med det aller ypperste av internasjonal og norsk jazz i en intim atmosfære på Victoria i sentrum av Oslo, og godbitene står i kø.

SE PROGRAMMET HER!