Porter med ekstrakonsert!

Nasjonal jazzscene setter opp en ekstrakonsert med Gregory Porter 13. mai! Konserten dagen etter ble annonsert i desember og er forlengst utsolgt. Porter vant i år Grammy i kategorien årets beste jazzvokalist, og tar med seg eget band, låter fra fantastiske «Liquid spirit» og gir Oslopublikummet store opplevelser i en intim klubbsetting. Billetter finner du her.

«Vi visste vi traff gullfuglen da avtalen med Porter var i boks, og at vi nå kan annonsere kveld nummer to med mannen, er helt fantastisk!» sier Jan Ole Otnæs, daglig leder for Nasjonal jazzscene. «Det har vært en strålende helg med to fulle hus med Dee Dee Bridgewater, og  vi ser at publikum stråler etter å ha møtt så solide artister. Vår lille scene er som skapt for store møter.».

Gregory Porter har i løpet av den siste tiden blitt løftet frem som et av de aller hotteste navna i jazzen. Sangeren forteller han er formet av soul og blues, av kjærlighet til energien og varmen i verden. Flere kritikere påpeker også tråden til de store stemmene fra 70-tallet; en ærlig, åpen røst som i jazzdrakt tør fortelle om både fred og konflikter. Porters tilstedeværelse står ut av høyttalerne og kroppsliggjør låtene.

Han sier selv han er mer en maler enn en fotograf, sangene har en personlig klangbunn og blir så gitt poesi. Hans varme stemme forteller i bilder og fornemmelser, biter av sterke farger kommuniserer på mange nivåer. Dette har gitt gjenklang hos kritikere og publikum verden over, og har ført til flere priser, tv-opptredener og spennende samarbeid med andre artister. Porter er ettertraktet, og i mai kan han oppleves på en intim scene nær deg!