Vi feirer Sidsel Endresen to dager til ende

8. og 9. november er det duket for en todagers fest for vokalnestor Sidsel Endresen på Victoria.

8. november: Sidsel Endresen med improensemble
Sidsel Endresen har alltid vært en artist som tenker framover og som utvikler og videreutvikler musikalske uttrykk. Denne kvelden har hun invitert med seg både tidligere og helt nye samarbeidspartnere til en konsert med stort improensemble. På tangenter finner vi Christian Wallumrød som tidligere har jobbet med Endresen i bandet Merriwinkle. Wallumrød er en av våre mest respekterte musikere og komponister med utallige musikalske prosjekter og spennende samarbeid i bagasjen. Eivind Lønning på trompet og Eivind Reinertsen på saksofon utgjør duoen Streifenjunko som er et av de mest spennende nye tilskuddene på den norske improscenen. De har tidligere spilt sammen med Endresen i trioformat. Vilde og Inga er en ung strykerduo som studerer ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. De har allerede rukket å gjøre flere konserter både nasjonalt og internasjonalt, men dette blir første gangen de spiller med Sidsel Endresen.
Sidsel Endresen – vokal, Christian Wallumrød – tangenter, Espen Reinertsen – saksofon, Eivind Lønning – trompet, Vilde Sandve Alnæs – fiolin, Inga Margrete Aas – bass

9. november: En hyllest til Sidsel Endresen!microsoft oem software

Denne kvelden skal vi virkelig feire vår alles kjære vokaldronning, og har invitert flere av Endresens samarbeidspartnere og musikalske venner. Det blir mange hyggelige gjensyn og gjenhør, og fine musikalske innslag. Hvem som står på programmet denne kvelden holdes foreløpig hemmelig både for Sidsel Endresen og resten av publikum, men at noen av våre største musikere dukker opp kan vi jo røpe… zp8497586rq