Frøy Aagre på Oslo kulturnatt

Tradisjonen tro tar Nasjonal jazzscene del i Oslo kulturnatt 14. september. I år er det saksofonisten Frøy Aagre og pianist Andreas Ulvo som står på scenen på Victoria. I dette duoformat er søker de mer mot et elektrisk uttrykk enn før. Den «nordiske våren» byttet ut med referanser til Radiohead, Bon Iver og Steve Reich. En mikstur som skulle appellere til et publikum langt utover den harde jazzkjernen. Erfaringen tilsier at det kan være lurt å møte opp i god tid – her blir det fullt hus! Gratis inngang.

Én dag/ kveld/ natt i året er det mulig å teste ut det fantastiske kulturlivet i Oslo – helt gratis.

en prøvesmak av det kulturelle mangfoldet og en opplevelse av bredden og kvaliteten i Oslos kulturliv. Kulturnatten er en årlig tradisjon og et fast tilbud til byens befolkning. I år er det åttende gang Oslo kulturnatt arrangeres. Les mer om Oslo kulturnatt her. zp8497586rq