Bugge & Henning klare med eksklusiv Oslo-konsert

Jazzpianist Bugge Wesseltoft og den klassiske toppfiolinisten Henning Kraggerud er klare for en eksklusiv Oslo-konsert for å presentere sin nye plate Last Spring, mandag 10. september på Victoria!computer antivirus software

Det blir den eneste Oslo-konserten denne toppdoen gjør i høst. På plata Last Spring (ACT) som ble utgitt nå i sommer har de to tatt for seg en rekke kjente og kjære norske folketoner og vuggeviser, og med innslag av jazz, klassisk og folkemusikk laget et unikt og stemningsfullt album.

På Victoria vil vi få høre disse to framføre låter som Blåmann, Byssan Lull og Til Ungdommen på sin helt egen måte. Det blir virtuost, følelsesladet og utrolig vakkert!

Mandag 10. september kl 20. Dørene åpner kl 19 – kr 300/250 BESTILL zp8497586rq