Unionen

High fives all around

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 280/230
  • Utsolgt!

Denne ble utsolgt gitt, det var gøy! Men selv om du ikke har billett er ikke alt håp ute – vi filmer og sender hjem til deg på direkten, se nederst!

Brand new Swedish-Norwegian supergroup

Det kribler litt ekstra i både mage og godfot når supre musikere finner sammen og nye band oppstår. Unionen er som navnet tilsier, et norsk-svensk foretagende med toppfolk som i mange år har gjort seg kjent i utallige band og konstellasjoner på begge sider av kjølen: Supersilent, Komo Saxo, Alla mina kompisar, Acoustic Unity, Fire! Orchestra og nesten ufattelig mange flere.

Unionen befinner seg i et akustisk-elektrisk grenselandskap hvor suggerende riff og låter går over i åpne og lange strekk. Per Texas Johanssons fantastiske treblåstone og Ståle Storløkkens magiske og alltid utforskende lydverden, kombinert med Petter Eldhs urokkelige og organiske beat og Gard Nilssens kreative og dynamiske tromming, kan få enhver til å angre på unionsoppløsningen i 1905. Unionen gir alle involverte parter fri tilgang til sine personlige stemmer, uttrykk og ører for å utforske nye musikalske territorier, totalt blottet for traktater, konvensjoner og krigføring!

Unionen debuterer med tre eksklusive konserter i 2022. En av dem er på Victoria – den vil du ikke gå glipp av!

Per Texas Johansson – saksofon, Ståle Storløkken – keys, Petter Eldh – bass, Gard Nilssen – trommer

Fotos: Petter Eldh // Maarit Kytöharju, Gard Nilssen // Peter Gannushkin, Per Texas Johansson // Tore Sætre