Ung vokal + Ungdommens improorkester + Saleh Mahfoud og Hassan Al-Badri

Fengende påhitt

  • Ingen aldersgrense. Dørene åpner kl. 14.00
  • 150 over 21, gratis for alle under.
  • Kjøp billett her!

Super impro fra frie folk!

Ungdommens improorkester startet opp høsten 2021 og er et gehørbasert ensemble for musikere i alderen 14-20. Under ledelse av fløytist og komponist Henriette Eilertsen tar ungdommene i bruk ulike tilnærminger til improvisasjon og spiller en god blanding av låter de har lært på øret mikset med en klype reine improvisasjoner. Dette blir både groovy og meditativt!

Ung vokal samler noen av våre mest lovende, unge sangere fra østlandsområdet i alderen 15-20 år. Dette er et gehørbasert vokalensemble med fokus på rytmisk samsang og utforsking av vokalimprovisasjon. Ensemble ledes av vokalist og komponist Karoline Wallace og repertoaret består av en blanding av nyskrevne arrangement og duggfrisk improvisasjon.

Vi får også besøk av musikerne Saleh Mahfoud (kanun) og Hassan Al-Badri (oud) fra Oslo Oriental Orchestra. De har lært Ungdommens improorkester og Ung vokal to arabiske låter som en forsmak på et sommerkurs i arabisk musikk for ungdom i regi av Oslo Oriental og Samspill International Music Network.

Ungdommens improorkester og Ung vokal er en del av Østnorsk jazzsenters satsning på rekruttering og unge talenter. Konserten er et samarbeid mellom Østnorsk jazzsenter, Oslo Oriental Orchestra og Samspill International Music Network.

Foto: Audun Ellingsen