Uhørt! UK Night: Dinosaur + Skeltr

De neste store fra UK!

  • Onsdag 22. november 2017
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Vi livestreamer denne konserten! Se i bunnen av omtalen!

Presenting two of the most exciting young bands from the UK right now!

Det er en stor glede for oss å presentere to britiske stjerneskudd på Uhørt denne kvelden!

DINOSAUR
Dinosaur er en av de mest vitale og kreative unge banda på den europeiske scenen nå. De har utviklet et særegent sound som blander impulser fra folk, rock, minimalisme og samtidsmusikk. Debutplata ‘Together, As One’ ble lovpris i britisk presse og åpnet dører for de store jazzfestivalene i London, North Sea, Molde og Monterey.

Mesterhjernen bak Dinosaur er trompetisten Laura Jurd. Med sin Miles-iske forståelse for tid og rom kombinert med en unik kreativiet og instrumentbeherskelse, tar hun trompeten til nye musikalske landskaper. Dinosaur leverer elektrisk, vibrerende og groovy rett-på-sak jazz. Be there!

Laura Jurd – trompet, Elliot Galvin – Fender Rhodes, Conor Chaplin – bass, Corrie Dick – trommer

SKELTR
Fra Manchester kommer den energiske duoen Skeltr. Skeltr er utmalende lydflater, groove og fengede melodilinjer. Saksofon, trommer, keys og live sampling skaper et massivt lydbilde som appelerer til de gode følelsene. Låtene tar uventede vendinger, men slipper aldri taket. Skeltr er lyden av nå, lyden av vilje og tilstedeværelse. Ren musikalsk energi!

Sam Healy – saksofon, keys, Craig Hanson – trommer, sampling

Har ikke sjangs til å komme, men vil likevel ikke misse denne muligheten? Vel, ta med deg konsertene, her er dem live fra kl. 20.00!