Uhørt! S(O)UND

Ror mot lydbølgene

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Utsolgt!

S(O)UND – på vei mot ingenting?

S(O)UND er et nydannet ensemble bestående av årets 16 elever på den velkjente jazzlinja ved Sund Folkehøgskole. Variasjonen i musikernes musikalske bakgrunn er stor – enkelte har lang erfaring i jazzen, mens andre har holdt på med sjangere som rock, pop, hip hop, funk, folk og klassisk. Likevel knyttes bandet sammen av en delt interesse og lidenskap for improvisert musikk. Sjangerbredden gir bandet et spesielt variert uttrykk som du ikke vil kunne oppleve mange andre steder.

“S(O)UND – på vei mot ingenting?” tar utgangspunkt i lyden av menneskeheten, og det moderne menneskets strid med og mot naturen. I en svært urolig samtid er våre lydbølger blitt til et hav av støy: konflikt, endring, krig, panikk og rop om hjelp. Vår generasjon er født inn i dette frekvenskaoset, og er i ferd med å bli etterlatt på en klode fylt av øredøvende alarmer, men ute av stand til å skjønne hvordan vi stilner stormen. Vi står splittet mellom håp og håpløshet, frihet og frustrasjon. Kommer vi til å klare å løse opp dissonansene i tide, eller kommer støyet til å forsvinne sammen med oss?

Lova Siverts – vokal, Hanna Hærum – vokal, Mikkel Dahl Amundsen – trompet, Jens Koppang – trombone, Sigurd Schei Mogenstad – saksofon, Åsne Ausen Fossmark – saksofon, Selma Sophie Tudor Edwards Granly – cello/bass, Sofus Sverressønn Finne – piano, Isak Hungnes – piano, Emma Aasland Rognlien – gitar, Arin Gran – gitar, Tarald Kongshaug – bass, William Nilsen-Oseassen – bass, Bendik Orla Jöhnk – trommer, Herman Kirkenær Krogh – trommer, Linus Hanem Solvang – trommer