Uhørt! Ragnhild og. + Skaali Kvartett.

Dobbel dose fersk jazz

  • Onsdag 30. november 2022
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Jazz pop with edge 

Til høstens siste Uhørt! har vi virkelig en godbit. Ragnhild og. spiller eksperimentell og alternativ popmusikk basert på vokalist Ragnhild Moan’s komposisjoner. Bandet består av et stjernelag av nye, unge musikere, med bakgrunn fra jazzlinja på Norges musikkhøgskole. I møtet mellom brede synthesizere og akustiske elementer, formidles nære tekster om hverdag, vennskap og relasjoner. Ensemblet har skapt et luftig lydlandskap med god plass til tekstur og improvisasjon. Med fokus på groove og sterke melodier, er “Ragnhild og.” et rykende ferskt prosjekt som vil ta den norske jazz- og popscenen med storm. Moan spiller også i Han Gaiden og BangBang Watergun.

Ragnhild Moan – vokal og elektronikk, Andrea Louise Horstad – vokal og elektronikk, Johannes Nøkllingen Aagaard – gitar, Matias Christoffersen – synth, Kai Von Der Lippe – piano og synth, Jomar Jeppson Søvik – trommer

Skaali Kvartett er et nyoppstartet band bestående av fire unge og fremtidsrettede musikere med en felles kjærlighet for improvisert musikk og den moderne jazzscenen i New York. Bandet oppsto vinteren 2022 med hensikten om å forme og spille inn musikk skrevet av Vetle Skåli. Musikken er preget av sterke melodiske temaer, energisk improvisasjon, tett samspill og en hårfin balanse mellom swing og groove, gammelt og nytt.

Vetle Skåli – Gitar, Amund Stenøien – Vibrafon, Bendik Lundsvoll – Kontrabass, Veslemøy Narvesen – Trommer