Uhørt: Kurv

Jazzlinja i Trondheim på turné våren 2013

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • Gratis inngang
  • Gratis inngang

Bandet Kurv er flettet sammen av iherdig arbeid og fylt opp med pur lidenskap og spilleglede. Nå skal de ut å tømme innholdet, og ønsker dere velkommen til deres fantastiske piknik.

Som tradisjonen ved jazzlinja på NTNU i Trondheim er, legger de ut på en legendarisk reise i vår og spiller musikk de brenner for. Dette er musikere som hver dag jobber for å finne nye retninger innenfor det de driver med, og strekke grensene innenfor deres hovedinstrument og sjanger. De vil spille egne komposisjoner både i mindre konstellasjoner og som en samlet gruppe. Dette er en glad blanding av mennesker fra Færøyene, Norge og Sverige som vil rive deg ut av stolen.

Musikerne er:
Kim Christer Hylland fra Odda på trommer – Egil Kalman fra Linköping på bass – Simon Olderskog Albertsen fra Stjørdal på trommer – Emilie Vasseljen Storaas fra Trondheim på vokal – Bárður Reinert Poulsen fra Tórshavn på bass – Gustav Holmqvist fra Tumba, Stockholm på bass – Kari Eskild Havenstrøm fra Gjerdrum på vokal – Sondre Pettersen fra Tromsø på vokal – Kjetil André Mulelid fra Hurdal på piano – Petter Kraft fra Malmö på saksofon – Aleksander Lindås fra Asker på gitar

Kom på konserten. Se og hør. Opplev og nyt av Kurvs musikalske piknik. VELKOMMEN!

Turnèen er støttet av Stiftelsen Midtnorsk Jazzsenter, Egon og 4Sound.