Uhørt! Jazz Migration: Three Days of Forest + No Tongues

Franske jazzdrømmer

  • Onsdag 16. oktober 2019
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Two of the most exciting young bands in French jazz

Jazz Migration er et fransk talentutviklingsprogram, og vi har fått lov til å plukke med oss to av de aller mest spennende banda fra den yngre generasjonen i fransk jazz!

Trioen Three Days of Forest er ikke redd for å dukke inn i de dypeste musikalske skoger på jakt etter stedet der det kontemporære møter det tidløse. Diktene til Rita Dove og Gwendolyn Brooks, to av de mest betydelige afrikansk-amerikanske politiske poetene etter krigen, danner utgangspunkt for drømmeaktige og hallusinatoriske ekspedisjoner inn i et musikalsk landskap som spenner fra protestsanger til frijazz, fra barneregler til dronevokal.

Angela Flahault – vokal, Séverine Morfin – bratsj, Florian Satche – trommer

Da saksofonisten i No Tongues kom over plata The voices of the World i farens platesamling, var det gjort. Siden har urgamle sangtradisjoner fra hele verden vært søkke og snøre for kvartetten fra Nantes, som fremfører begravelseshymner, oksedriverhauk og grønlandsk strupesang, uten vokal, uten språk og uten trommer, men med ærbødig respekt og en hypermoderne tilnærming til materialet.

Alan Regardin – trompet, Matthieu Prual – saksofon, Ronan Prual – bass, Ronan Courty – bass

Etter konserten blir det jamsession ledet av jazzstudenter fra Musikkhøgskolen. Ta med hornet!