Uhørt! Isak og Ingeborg + Brede Sørum Quartet

To unge jazzband med mye å melde!

  • Onsdag 11. september 2024
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Two young band redefines classic jazz

Vi følte oss heldige da vi hørte Isak & Ingeborg sammen for første gang, dette ville vi vise til flere! Det er mye talent samlet i den nyoppstartet vokal- og piano-duoen. Med utgangspunkt i den amerikanske jazztradisjonen og linjene mellom Thelonious Monk og Stevie Wonder, leker de to seg i et eget kreativt og virtuost univers, mens universet smiler tilbake! De forteller at debutalbumet kommer til høsten, som gjør dem brennhete for vår del! Nært, vakkert og fullt av kjærlighet.

Ingeborg Gravem Sollid – vokal, Isak Austnes Brekken – piano

Lytt til låter på Soundcloud
Visions: soundcloud.com/NkLgh
But Not For Me: soundcloud.com/iB1XD
Juju: soundcloud.com/XGvEE

Brede Sørum Quartet er et nytt og kompromissløst band ledet av den fremadstormende unge saksofonisten Brede Sørum. Den unge kvartetten byr opp til akustisk musikk som bobler av pur ungdommelighet, men med en modenhet og et musikalsk overskudd som vil få de mest erfarne jazzlyttere til å sperre øynene opp. Dette er musikk som puster og alltid et ekstra gir på lur.

Sørum har invitert med seg noen av Norges mest spennende unge musikere innen jazz og improvisasjonsmusikk i kvartetten sin. De bearbeider musikken med tydelige inspirasjonskilder til 60-tallets innovasjoner innenfor modaljazz og spirituell musikk. Bandet ga nylig ut sin første plate “SPIRIT” på Øra Fonogram, en moden, kreativ og meditativ affære. Her er en av veiene videre i norsk jazz!

Brede Sørum – saksofon, Oliver Skou-Due – piano, Bendik Løland Lundsvoll – bass, Steinar Heide Bø – trommer