Uhørt! Inger Nordvik + Sondre Ferstad Ensemble

Fabelaktig jazzpop møter modernistisk munnspill!

  • Onsdag 6. november 2019
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Dynamic and detailed pop music + harmonica and strings

Inger Nordvik har bakgrunn fra både klassisk musikk og norsk folkemusikk, men som soloartist har hun valgt å navigere etter ledestjerner som Kate Bush og Joni Mitchell. Musikken har tyngdepunktet i pop, men lener seg på jazz, soul og klassisk, er catchy og dynamisk med et sterkt ønske om å unngå det perfekte. Nordvik skriver detaljrike låter, intime i det ene øyeblikket, stormfulle og kaotiske i det neste! Debutplata Time kommer i løpet av høsten.

Inger Nordvik – piano, vokal, Karl-Erik Enkelmann – bass, Andi Haberl – trommer

Munnspill er ikke så ofte hørt i jazzsammenheng, i hvert fall ikke etter at Toots Thielemans gikk plystrende ut av tida. Men Sondre Ferstad er faktisk en av ganske få profesjonelle munnspillere i Europa! I Sondre Ferstad Ensemble har han satt sammen en klassisk strykekvartett og en jazzkvartett som spiller musikk som er melodiøs, sart og proppfull av nerve, med referanser til norsk salmetradisjon og samtidsmusikk. Ensemblet har tidligere samarbeidet med forfatter Lars Saabye Christensen og høsten 2018 kom albumet Minimal.

Sondre Ferstad -munnspill, Vegard Lien Bjerkan – piano, Stefan Penjin – fiolin, Oliver Leonhard Bailey Dyb – fiolin, Björn Guo – bratsj, Astri Hoffmann-Tollaas – cello, Morten Berger Stai – bass, Wilhelm Westerman – trommer