Uhørt! Cosmic Swing Orchestra

Kosmisk svingom

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Uhørt! er Victorias konsertserie for unge jazztalenter. Her er det alltid frisk musikk, bra publikum og gratis inngang! Dørene åpner kl 19.00 og konsertstart 20.00. 

Cosmic Swing Orchestra er bandet som åpner folks hjerner og svinger deg rett ut i kosmos! Når de inntar scenen levnes ingen tvil om at dette blir en opplevelse av de sjeldne; glitrende antrukket fra topp til tå, og med en energi som stråler av entusiasme, forenes et sterkt politisk engasjement med enorm musikalitet og en dyp respekt for jazztradisjonen.

Bandet ble startet på jazzlinja ved NTNU i 2018 og er et orkester bestående av 12 musikere. Repertoaret er egenkomponert musikk og friske arrangementer av gamle klassikere, men felles for alt er musikk som vekselvis byr på tett samspill i små besetninger og maks trøkk som utnytter ensemblets fulle størrelse. Cosmic Swing Orchestra lager fest og drar publikum med seg inn i en absurd virkelighet – en virkelighet også kjent som verdens normaltilstand. Men i stedet for å henge med hodet over tingenes tilstand i verden, vil de med deres musikk oppmuntre og oppfordre til å hjelpe jorden ved å endre livsstil. Med dette kaotiske virrvarret av inntrykk møter orkesteret alle slags folk med ønske om å gi dem et ekstatisk show, en realitetsorientering, og mest av alt et håp som kan inspirere til handling.

Sara Fjeldvær – vokal, Øyvind Mathisen – trompet, Ola Lømo Ellingsen – trompet, Even Brodwall – horn, Jørgen Bjelkerud – trombone, Aksel Rønning – altsaksofon, Erlend Vangen Kongtorp – saksofoner, Zakarias Meyer Øverli – tenorsaksofon, strupesang, Jenny Frøysa – bassklarinett, Petter Dalane – piano, Alexander Riris – kontrabass, Bjørn André Syverinsen – trommer

Foto: Sigrid Erdal