Uhørt! Briotrio + Lady Bird Orchestra

Åpent og inviterende

  • Onsdag 11. september 2019
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Heart-warming and melodic album debutants

Det er nesten så vi håper på regn denne dagen, Briotrio har i hvert fall ingen problemer med å varme deg. Det ferske debutalbumet har et umiskjennelig preg av vestlandet: stormfullt ute og hyggelig inne. Det virker lett og humoristisk, kjent som folketoner og klassisk, amerikansk pianojazz i Bill Evans tradisjon. Det er i hovedsak instrumentalmusikk, men de er ikke fremmede for å bryte ut i sang i godt groove! Dette er bare starten på en kveld for hjerteklapp.

Ingrid Øygard Steinkopf – piano, Thomas Linde Lossius – bass, Arne Skorpe Sjøen – trommer

For jazzsekstetten Lady Bird Orchestra er også et ungt og friskt band som skriver melodiøs jazz med fengende melodier, særegne tekster, og er samtidig helt uredde for god, utforskende improvisasjon. De har i sommer vært i studio sammen for første gang og kommer innom oss som en del av sin Nord-Norge-turné! Her finner vi musikere vi kjenner fra gode band som Mall Girl, Falkevik, Oslo 14 og Master Oogway, band som tør å gå breibeint ut for å lage bra stemning, som slettes ikke er redd for å være litt poppa!

Lisbeth-Anita Grimsø Olsen – vokal, Runa Husøy – saksofon, perk, John Rune Jakobsen – saksofon, Liv Hauge – piano, Karl Erik Horndalsveen – bass, Veslemøy Narvesen – trommer

Etter konserten blir det jamsession ledet av jazzstudenter fra Musikkhøgskolen. Ta med hornet!