Uhørt! BenReddik + LABTrio

Fremmadstormende fra Stavanger + energiske belgiere

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

BenReddik er en fremmadstormende jazzseptett og er et av de mest spennende og ambisiøse bandene fra det voksende jazzmiljøet i Stavanger. Bandet har et spennende akustisk lydbilde der blås erstatter tradisjonelle akkordinstrumenter og skaper muligheter for originale konstellasjoner innad i bandet. BenReddik har et vidtspennende utrykk med alt fra arrangerte og gjennomkomponerte strekk til åpne energiske frideler. Alle tekstene er egenskrevne på norsk og byr på poetisk lek i et unikt, friskt og nyskapende lydbilde. Våren 2015 er bandet klare for plateslipp på plateselskapet NORCD ledet av Karl Seglem.

Marte Therese Jakobsen – vokal, Camilla Hole – saksofoner, Håkon Hagen Knudsen – saksofoner/bassklarinett, Johannes Fosse Solvang – trombone, Magnus Murphy Joelson – trombone, Morten Berger Stai – bass, Knut Kvifte Nesheim – trommer

LABTrio er elegante belgiere som i sju år har finstemt sin utforskende jazz. Det er stillfarent og stemningsfullt, men ikke uten interne utfordringer i et rikt klangbilde. Med påvirkning fra elektronisk musikk er LAB boblende og meditativ med overraskende vendinger.
labtrio_web

Lander Gyselinck – trommer, Anneleen Boehme – bass, Bram De Looze – piano