Trondheim Jazzorkester & Espen Berg

Rykende ferskt pianistisk bestillingsverk

  • Lørdag 7. oktober 2017
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Det er rart med Trondheim jazzorkester. Vi har dem på besøk på Victoria to, kanskje tre ganger i halvåret, og vi føler at vi kjenner dem, de er gamle bekjente, nære venner, vi vet hva vi får. Rent bortsett fra det faktisk ikke er slik! For ingen kjenner Trondheim jazzorkester – egentlig. Hver gang du ser orkesteret på scenen er det omskapt. Musikerne er byttet ut, musikken er nyskrevet, det er blitt et annet band. Det eneste som er likt fra gang til gang, er den eksepsjonelle kvaliteten.

Versjonen vi får møte denne gangen er bygd opp rundt Espen Berg. Pianisten, som vi kanskje først og fremst kjenner fra hans egen trio og som komponist for blant andre Trondheimssolistene, vant fjorårets Jazzstipendiat på Moldejazz og kvitterer ut med verket MAETRIX, som skal urframføres av Berg og TJO under årets festival. Vi er så heldige at vi får anledning til å høre dem i slutten av oktober, og det er en begivenhet vi virkelig ser fram til!

Kirsti Huke – vokal, Ola Kvernberg – fiolin, Marianne B. Lie – cello, Sissel Vera Pettersen – saksofon, Hanna Paulsberg – saksofon, Eirik Hegdal – saksofon, Hayden Powell – trompet, Hildegunn Øiseth – trompet, Daniel Herskedal – tuba, Espen Berg – piano, Mattias Ståhl – vibrafon, Ole Morten Vågan – bass, Tomas Järmyr – trommer, Hans Hulbækmo – trommer, Tor Breivik – lyddesign

Trondheim Jazz Orchestra & Espen Berg’s commissoned work for Moldejazz 2017

Konserten streames fra kl. 21.00