Trondheim Jazzorkester 15 år!

Vi sesongåpner med stor bursdagsfest!

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 220/170
  • Kjøp billett her!

Det har blitt en fin tradisjon å starte det nye året med krutt og rabalder, masse folk på scenen og fest i salen! Og særlig gledelig er det at er at Norges kanskje mest spennende prosjekt-orkester får blåse ut i hele scenens bredde. På denne jubileumsfesten skal TJO feire seg selv, og tre komponister får boltre seg i en menyliste av toppfolk! Her er tilbakeblikk på Ole Morten Vågans fantastiske bestillingsverk til JazzFest 2014, en forsmak på et prosjekt med TJO og Come Shine og ny og gammel musikk fra Eirik Hegdal.
 En kreativ 3-retter med fare for at rettene blir blandet til en stor hovedrett.

Historien startet med Erlend Skomsvolls arrangementer av Chick Coreas musikk under Moldejazz 2000. Bandet entret scenen som Konsen Big Band, og gikk av som Trondheim jazzorkester. 
Siden den gang har TJO hatt en fantastisk rekke av spennende prosjekter, alle unike og med besetningen skreddersydd til hvert enkelt av dem. Ingen er faste medlemmer, og musikken spenner bredt. TJO er et stort band som tenker som et lite, og dyrker individene, improvisasjonen og samspillet.

Vi møtes gjerne til dessert etter konserten. Vel bekomme!

Ole Morten Vågan, Erlend Skomsvoll, Eirik Hegdal, Live Maria Roggen, Espen Reinertsen, Gard Nilssen, Øyvind Brække, Sondre Meisfjord, Eivind Lønning, Marie Solum Gran, Erlend Skomsvoll, Hanna Paulsberg, Ole Morten Vågan, Håkon Mjåset Johansen, John Pål Inderberg, Marianne Baudouin Lie, Adrian Løseth Waade og Eirik Hegdal, i tillegg til performance- og matkunstner Bengt Carling.

Dette kommer til å bli en fysisk opplevelse for alle sanser, men må du bli hjemme eller skal bort i besøk denne kvelden, finnes det håp! I samarbeid med Millimedia streames hele konserten, og du kan koble deg på.

Fra klokken 20.00 fredag er det denne store, røde knappen som gjelder, kos deg:

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:7faYpaksVOCPFrkQLhgNgN