Trio Tapestry featuring Joe Lovano, Marilyn Crispell & Carmen Castaldi

Rystende tre

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 340/290
  • Avlyst!

På grunn av de fortsatt svært strenge innreise-restriksjoner fra USA, ser vi at det er umulig å få Trio Tapestry inn til landet 18. september. Alle billetter blir refundert, det vil komme en separat mail fra Ticketco om dette.

Close and personal from a large trio!

Saksofontonen til Joe Lovano er litt som mannen selv: romslig og rett på sak. I fire tiår har Lovano vært i fremste rekke både som solist og bandleder, og hans besøk på Victoria har alltid skapt enorm begeistring, enten det er i fantastisk samspill med Enrico Rava – de som var så heldige å være til stede på den konserten, snakker om det fortsatt – med John Scofield eller i Trio Tapestry, som besøkte oss i 2019. Nå er trioen endelig tilbake!

Etter nesten tretti album på Blue Note var Lovano endelig klar for sin debut som bandleder på ECM. På høy tid vil noen kanskje mene, men som kjent: den som venter på noe godt… Trio Tapestry er ifølge mannen selv den mest intime musikken han har spilt inn så langt i karrieren, og de som følger Lovano på veien inn i sjela, er ingen ringere enn ECM-veteranen Marilyn Crispell og trommis Carmen Castaldi – en av Lovanos mest betrodde musikalske sparringpartnere gjennom mange år.

Joe Lovano – saksofon, Marilyn Crispell – piano, Carmen Castaldi – trommer

Foto: Bart Babinski / ECM Records