Torun Eriksen

Nærbilde i duoformat

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 280/230
  • Kjøp billett her!

The duo format gives us a close-up of Torun Eriksen’s immediately recognizable musical signature, with hints of jazz, pop and soul

Slik tror vi det er mange som har ønsket å høre Torun Eriksens fantastiske stemme og innlevelse: nede, i duoformat, med den intimiteten og nærheten det skaper. Bassist Kjetil Dalland har vært med Torun Eriksen siden de første demo-opptakene hennes på slutten av nittitallet. På et vis er dette et dykk tilbake til hvor det startet, med å finne sin egen lyd og uttrykk, ta sjanser, ta kontroll, men også føle seg trygg på at de rundt deg forstår hvor du vil.

På den andre siden er dette musikk som samler opp og ser framover, det er en moden og selvsikker artist med et enormt spenn vi skal få oppleve. Her er Torun Eriksens eget personlige univers av jazz, pop og soul, innoverrettet betraktning og drivende, pulserende rytmer med en sterkt gjenkjennelig signatur. De mange som har ønsket seg mer, får svar når platen Luxury and Waste fra Jazzland utkommer i høst. Og som vi feirer med en konsert, tettere på enn noen gang.

Torun Eriksen – vokal, Kjetil Dalland – bass, gitar, programmering