Tore Johansen og Karin Krog – Man, Woman and Child

En juleklassiker vender tilbake!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 280/230
  • Kjøp billett her!

A revitalised Christmas jazz classic

En klassiker vender tilbake, dette er perledykking under stjernehimmelen! Om det ikke allerede er hvitt ute, vil dere i hvert fall kjenne et salig dryss når Tore Johansen og Karin Krog inviterer til julekonsert.

Det var Karin Krog og John Surmans komposisjon Man, woman and child som forløste prosjektet for 18 år siden, en sang om raushet og fred som har gitt navnet til både konserten og plata. Den ble i sin tur kåret til årets norske jazzplate 2000 av Jazznytt sine lesere og fikk strålende omtaler. To år etter turnerte Karin Krog og Tore Johansen landet rundt i regi av Rikskonsertene, også med konserter i Sverige, Finland, Estland og Litauen.

Karins flotte stemme varmer et knippe amerikanske juleklassikere og løfter fram noen mer uvanlige, blant andre Snowfall, som var kjenningsmelodien til Claude Thornhills orkester, og Snowbound av Dave Frishberg, en munter liten sang om å være værfast. Muntert er også en fin merkelapp for denne konserten. Med pianist Erlend Slettevoll og bassist Terje Gewelt blir dette en lun kveld med glimt i øyet.

Det er en glede å kunne invitere inn til denne flotte julemusikken, enten det er blir et gjenhør eller en øreåpner for nye lyttere. Slik jazzer man jula inn!

Tore Johansen – trompet, Karin Krog – vokal, Erlend Slettevoll – piano, Terje Gewelt – bass