Conexions: Thomas Strønens Time is a Blind Guide

Tre i en!

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 150/ 100
  • Kjøp billett her!

Trommeslager og komponist Thomas Strønen har rekruttert et stjernelag til sitt siste prosjekt ”Time is a blind guide”, en bukett nye komposisjoner fremført av et spennende storensemble med strykere, piano og en særdeles oppegående rytmeseksjon.

Selv sier Strønen om prosjektet: ”Besetningen har en instrumentering som bærer preg av at jeg ønsker flere ensembler i ett. Musikken er melodisk og «tid» er et essensielt begrep også rent kompositorisk, både i form av utfordrende rytmikk, men også i det underliggende, med mye luft i komponeringen. Min musikalske oppvekst har vært mangfoldig, med ECM estetikk så vel som klassisk og elektronisk- og impromusikk; med dette prosjektet prøver jeg å samle mange endetråder.”

Strønens idé om ensemblemøter; et strykeensemble, et perkusjonsensemble og en pianotrio er utgangspunktet for den uttrykksfulle verdenspremieren vi møter denne kvelden, drevet frem av håndplukkede musikere fra begge sidene av Nordsjøen!

Nils Økland – fiolin, viola d´amore, Lucy Railton – cello, Ole Morten Vågan – bass, Kit Downes – piano, Thomas Strønen – trommer, Johan Nordh – perkusjon, Steinar Mossige – perkusjon og Jakob Jannssønn – perkusjon

Konserten er støttet av Norsk Komponistfond