The End

Friskt og fandenivoldsk

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 250/200
  • Kjøp billett her!

Fresh and ferocious. The End is chaos and order, noise and melody

Det blir fort litt buldring i hornet hvis du setter Mats Gustafsson og Kjetil Møster ved siden av hverandre på scenen. Og hvis i tillegg Sofia Jernberg, innehaver av Nordens vakreste og mest høyspente frivokal, står i front, er det klart at dette kanskje ikke er den konserten du tar med førstedaten på – med mindre du har et poeng du ønsker å understreke. Stavangerfavoritten Anders Hana gjør et sensasjonelt comeback på gitar, og Cloroform-trommis Børge Fjordheim bruker slegge på den siste spikeren i kista. Dette er altså The End. Ikke så mye klynking, men desto mer smell!

Plata Svårmod och vemod är värdesinnen kom i fjor på plateselskapet RareNoise og har blitt omtalt som både “et slag i trynet” og et geriljaangrep. En sonisk malstrøm der apokalyptiske og mørke stemninger balanserer på en knivsegg mellom kaos og orden, støy og melodi. Det låter friskt og fandenivoldsk – og ganske farlig.

Sofia Jernberg – vokal, Mats Gustafsson – saksofon, Kjetil Møster – saksofon, Anders Hana – gitar, Børge Fjordheim – trommer