Avlyst! – Terje Rypdal

Konserten er avlyst!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 340/290
  • Billettkjøper blir kontaktet

Terje Rypdal-konserten er dessverre avlyst da korona-situasjonen gjorde at hele turnéen hans er avlyst denne høsten. Billettkjøpere vil bli kontaktet. Konserten blir erstattet av Sky Music – En hyllest til Terje Rypdal; kjøpte billetter kan gjelde til denne om du ønsker!

The guitar legend is back with a brand new record on ECM

Terje Rypdal og plateselskapet ECM har en lang og imponerende innholdsrik historie sammen. Fra Rypdal spilte med Jan Garbarek Quartet på Afric Pepperbird i 1970 og året etter ga ut sitt første ECM-album som bandleder, har han gjort mer enn de fleste for å bygge opp ECM – og norsk jazz – som et globalt varemerke. For to år siden ble hele backkatalogen hans gjort tilgjengelig, til stor glede for gamle og nye fans som fikk en fantastisk mulighet til oppdage og gjenoppdage klassikerne. Og nå er han sannelig ute med ny plate igjen! Den ble spilt inn i fjor og er naturligvis mikset og finpusset av Manfred Eicher.

Vi blir aldri lei av å ha Terje Rypdal på besøk. Hvem kan vel glemme den fantastiske syttiårsdagen på Victoria høsten 2017 hvor han ble feiret for fullt hus to dager til ende. Ryktet sier at det oppdaterte Conspiracy-bandet har brukt sommeren til å slipe øksa ordentlig. Velkommen til plateslippfest og tre og en halv generasjon med ren, fornybar jazzenergi!

Terje Rypdal – gitar, Ståle Storløkken – tangenter, Endre Hareide Hallre – bass, Pål Thowsen – trommer

Foto: Stein Hødnebø