Svein Olav Herstad Trio

Klassisk og moderne til hele Oslo

  • Fredag 15. september 2017
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • Gratis!
  • Gratis!

Kulturnatta hos oss er alltid en stor opplevelse både for oss og de som velger å besøke oss. Da finner vi et band som går rett til kjernen av jazzen med musikk som både kan overraske og fenge.

Opprinnelig planlagte Eivind Austad Trio må dessverre avlyse på grunn av sykdom.

Heldigvis har vi sikret oss en meget verdig erstatter i Svein Olav Herstad Trio som er helt i toppsjiktet av av norske pianotrioer.

Trioen slapp nylig sin femte plate «The Ballad Book» til strålende anmeldelser. Vi blir servert velspilt og lyrisk pianotriojazz av ypperste klasse i landskapet til Keith Jarrett og Bill Evans. Repertoaret består av bandets egne komposisjoner og utvalgte klassikere fra jazzhistorien.

Svein Olav Herstad har utviklet et eget uttrykk basert på tradisjon og teknisk brillians, kombinert med et nyskapende og innovativt fokus. Elegant til fingerspissene og med et register som spenner seg fra det lyriske og elegante til en sjelden råskap . Bassist Magne Thormodsæter bidrar med melodisk og solid basspill, mens Håkon Mjåset Johansens fjærlette og dynamiske trommespill som alltid skaper et intenst driv i musikken.

Velkommen til en varmende høstnatt på Victoria!

Svein Olav Herstad – piano, Magne Thormodsæter – bass, Håkon Mjåset Johansen – trommer

Konserten blir streamet fra kl. 21:00 her: