AVLYST! – Steve Lehman Trio

Fengende hissig postbop

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 240/190
  • Avlyst!

AVLYST! Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse konserten med Steve Lehman Trio. Vi vil jobbe med å finne en ny dato, men vi velger å refundere billettene umiddelbart og håper dere kjøper nye når disse foreligger! Beløpet blir automatisk refundert til kontoen/ kortet de ble kjøpt med. TicketCo melder at pga den massive trykket av avlyste arrangementer som de håndterer billettene til, må de av kapasitetshensyn i denne ekstraordinære situasjonen beregne 30 dagers ekspedisjonstid for effektuering av billettrefusjonene. TicketCo vil opplyse deg som billettkjøper om denne behandlingstiden. Om det er spørsmål så kan dere kontakte oss på mailadressen post@nasjonaljazzscene.no.

Vi beklager det inntrufne, men håper publikum ser fornuften i dette. Vi ses på en konsert senere!

Cutting edge modern

Selv om Steve Lehman har flyttet til den solrike vestkysten, er det fortsatt på de mest spenstige jazzklubbene i New York, sammen med folk som Vijay Iyer og Tyshawn Sorey, han egentlig hører hjemme. Lehman er en fremstående representant for cutting edge moderne jazz, med en usvikelig smak for eksperimentelle harmonier og komplekse rytmeskift. Ikke minst har han en svakhet for sjangeroverskridende samarbeid helt i utkanten av etablerte musikkformer.

Nå har han gitt ut et strålende album der han bukker i retning av alle han har spilt med eller latt seg inspirere av. På The people I love ble den faste trioen utvidet med en annen storhet og favoritt, Craig Taborn, og ga anmeldere både ståpels og krampe i yatzyhånda og plata fast plass på ymse årets beste-lister! Taborn har blitt igjen hjemme (han kommer litt senere). Til Victoria kommer en knallhard kjerne med hissig postbop. Vær der når det smeller!

Steve Lehman – saksofon, Matt Brewer – bass, Damion Reid – trommer