Steinar Raknes & The Stillhouse Band

Større ekspedisjon lenger syd

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 260/210
  • Kun streaming

Byrådet i Oslo har besluttet å forlenge de lokale smittevernsrestriksjonene, så vi får ikke ha publikum på besøk på konserten med Steinar Raknes & The Stillhouse Band førstkommende fredag! Vi beklager så mye! Kjøpte billetter til denne live-konserten blir automatisk refundert til kontoen de ble betalt med, du vil få en mail fra Ticketco om prosessen.

Raknes og bandet kommer fortsatt til Victoria fredag 5. februar og går på scenen klokken 21, den konserten kan du oppleve hjemme om du ønsker! Billett til 100 kr kjøper du her: https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/steinar_raknes__the_stillhouse_band__live_stream

Singing swinging bassplayer with his heart in the deep south

Steinar Raknes er en kreativ bassist og vokalist som ikke er redd for å gå egne veier. Vi hørte han først med bandet med bandet «Urban Connection» som tok jazztriokonseptet til nye høyder. I de siste årene har Steinar beveget seg mer og mer i retning av singer/songwriter-segmentet. Stillhouse startet som et duoprosjekt sammen med Unni Wilhelmsen og ble utvidet til et herlig, fullblåst band som hadde debutkonsert på Molde jazzfestival i sommer.

Steinars personlige reise i universet med stemmen og kontrabassen som de bærende elementene blir både utfordret og løftet av de kreative musikerne og musikken blir tatt med på helt nye veier. Det har blitt er herlig og veldig tilgjengelig band. Unni Wilhelmsen og Raknes´ meloditeft og fine tekster svever over Even Hermansen kreative gitar, blåseren Jørgen Mathisen gjør også veldig spennende ting med musikken. Med en av landets mest lydhøre og kreative trommeslagere som groove i bunnen, så er lydbildet komplett.

I et rimelig åpent sjangerlandskap hører man americana og country i ånden av både Nick Cave og Tom Waits. Dette blir garantert en stor opplevelse full av varme i høstmørket.

Unni Wilhelmsen – gitar, vokal, Jørgen Mathisen – klarinett, saksofon, Even Hermansen – gitar, Steinar Raknes – bass, Per Oddvar Johansen – trommer