Spacemusic Ensemble

Sterke stemmer sammen

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Signe Emmeluth is a musical explorer. In her last piece for small ensemble she looks skywards and beyond

Vårsemesteret åpnet som kjent med Rymden, men før noen begynner å tro at vi har laget en temasesong om verdensrommet må vi skynde oss å si at dette, dette er noe helt annet! Signe Emmeluth skrev høsten 2018 Spacemusic vol. 2, et helt nytt verk for sekstett som ble urframført hos Kampenjazz. Her smeltes elektronisk og akustisk lyd sammen med tekst, og komposisjon veksler med improvisasjon. Innenfor disse rammene er det likevel god plass til å boltre seg for de seks fabelaktige musikerne!

Danske Signe Emmeluth er etterhvert blitt en ledende figur i det yngre, norske jazzmiljøet og dukker opp nesten overalt der det spilles utfordrende og utforskende musikk. I Spacemusic Ensemble får hun følge av folk fra blant annet Megalodon Collective og Rohey – i seg selv grunn nok til å gå på konsert, spør du oss!

DJ Dorky fra Femme Brutal spiller musikk etter konserten! Det blir lite jazz og mye fest!

Rohey Taalah – vokal, Signe Emmeluth – saksofon, Magnus Breivik Løvseth – tuba, Guosté Tamulynaité – keys, Karl Bjorå – gitar, Andreas Winther – trommer

Konserten arrangeres i samarbeid med Femme Brutal og Konsertforeninga. Femme Brutal er et feministisk booking – og DJ-kollektiv som i samarbeid med Konsertforeninga har arrangert konserter og festivaler i Oslo siden 2011. Med røtter i DIY-punken har kollektivet utviklet seg til å bli en scene for musikk i alle sjangre, utøvd, produsert, skrudd og skrevet av bra damer (gjerne på lag med like bra menn), og har til nå omfattet alt fra små til store produksjoner, fra huskonserter til bestillingsverk på Parkteateret.