Snarky Puppy

Brooklyn Funk!

  • 18 år. Dørene åpner kl 21.00
  • 220/170,-
  • UTSOLGT!

Dette bandet er smittsomt! Ungt, energifyllt og fargerikt, med et nyskapende lydbilde ikke ulikt Jaga Jazzist, men med mål om å treffe danseskoa dine like hardt som hodet. I bandet hører vi gleden i 60´s storswing, 70´s funky groove, afroamerikansk høystemthet og en fandenivoldskhet som er med på å gjøre Snarky Puppy til et live-fenomen av de sjeldne. Bandet spiller ikke bare konsert, de lager fest! Med en helt egen evne til å rekke ut over scenekanten er bandet en kollektiv masse av utemma, elektronisk jazzmorro, høytsvevende solister og bunnsolid trøkk. Vi håper vi har et hus å gå til på mandag! Både denne og ekstrakonserten er utsolgt (på svært kort tid!).

Michael League – bass, Larnell Lewis – trommer, Nate Werth – perkusjon, Chris McQueen – gitar, Bill Laurance – keys, Justin Stanton – keys, Jay Jennings – trompet, Mike Maher – trompet, Chris Bullock – saksofon

Til denne konserten har vi fått flere spørsmål om vergeordning, og det har vi! Opp til 2 barn og/ eller ungdom under 18 år gis inngang ved følge av en verge (over 25 år). Vergeskjema fylles ut ved inngangen eller på forhånd her.

https:/.spotify.com/?uri=spotify:user:oslohenken:playlist:5qukeGAIG5Tt0JRIFpDdHj