Shining – supp: Afflicted creation

Blackjazz for framtia!

  • Fri alder, dørene åpner kl 18.00
  • 50 kr/30 kr (medlem)
  • Kjøp billett her!

ROCKSLOs misjon er å gi ungdom gode musikkopplevelser og vise dem byens musikkscener. Det er engasjert ungdom som står bak og lærer hvordan arrangere og 1. april tilbyr de Osloungdommen Shining på Nasjonal Jazzscene.

Shining er kjent verden rundt for sine energiske konserter og sitt unike musikalske uttrykk. Med deres utgivelse «Blackjazz» i 2010, tok de også selvsikkert steget opp blant Norges mest etablerte band. Bandet har lenge ønsket å gjøre konserter for unge mennesker, og er veldig glade for endelig å kunne åpne opp dørene for den yngste generasjonen.

Jørgen Munkeby, vokalist, saksofonist og frontfigur i Shining, sier følgende om konserten på Victoria: – Vi er veldig glade for å endelig kunne spille en konsert for våre fans som er for unge til å komme inn der vi vanligvis spiller. 2014 er et veldig opptatt år for bandet, og derfor var det ekstra gøy at vi klarte å lirke inn denne konserten rett før vi drar på vår neste store turné i USA. Det blir en flott tjuvstart på turnéen!

Shining har gitt ut syv album, mottatt to Alarmpriser, blitt nominert til seks Spellemannpriser og mottatt én. De har også mottatt A-ha-stipendet i 2010 og Statoil-stipendet i 2013, som begge skal brukes til intensiv utenlandssatsing. I året 2014 skal bandet turnere både i USA, Norge og Europa, samt skrive musikk til et nytt album. På Facebook her.

afflicted_web-630x427

Som oppvarmingsband vil vi vise fram den yngre generasjonen med ungdommene i Afflicted creation som spiller det de oppsummerer som alternativ death/grindcore, med input fra mange ulike sjangre. På Facebook her.

Bak ROCKSLO står ungdommer som vil bli eksperter på konsertarrangering, hjulpet av et lite knippe voksne med ulik bakgrunn i konsertbransjen. Vi arrangerer rusfrie konserter uten nedre aldersgrense gjennom hele året, innen ulike sjangere, på byens ulike konsertscener. Og det skal være såpass rimelige billetter at alle har muligheten til å delta.

Mer om ROCKSLO: www.rockslo.no | www.facebook.com/rockslokonserter | post@rockslo.no
rockslogo

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:0DyoYABkca64kuwDUx0FKu