Sesongåpning – superJassbox!

Jassåpning på gulvet

  • Lørdag 19. januar 2013
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 21.00
  • Gratis inngang
  • Gratis inngang

En lørdag i måneden er det klubb på Victoria med suksessen JASSBOX fra Bergen. Her finner du herlige låter som får deg ut på gulvet, store smil og liveartister som gir hjertet ditt noe ekstra å jobbe med. Om ikke det var nok; det er helt gratis!

Som første liveartist denne sesongen, smeller Jassboxgutta til med en virkelig spennende artist. Amina Sewali har allerede gjort seg bemerket på flere scener, med en egen, sterk stemme og fremtidsskuende låter. Oppveksten med pop, soul, R´n´B og jazz er en rik kilde som hun florlett henter inspirasjon fra og finner sitt eget uttrykk i. Samarbeidene med blant andre Even ’Magnet’ Johansen, beatboxeren Droolian, på flere danse- og teaterscener og på tv, har gitt denne unge artisten en flott selvtillit som stråler fra scenekanten, en åpenbaring å oppleve live! Møt Amina på en av Oslos fineste klubber med oss!

Som alltid spinner herlige Espen Horne og Erik Holm små, finurlige rytmiske jassperler fra 60- og 70-tallet. Vi starter 21.00 med jassvinyl fra oven, presenterer bandet live kl 23.00 og fortsetter med dansing og svimlende hygge utover natten til 03.00